Pip in Poka: Zaspi, Pujsi! (S01E03)

Pip in Poka: Zaspi, Pujsi!, celotna risanka za otroke v slovenščini (originalni naslov risanke je Pip and Posy: Bedtime Piggy).

Poka pride k Pipu, da bo pri njem prespala. Po razigranih pripravah je končno čas za spanje. Poka opazi, da je doma pozabila Žabka. Brez njega ne more zaspati. Vsa je iz sebe. Pip med svojimi igračami išče podobno igračo, a je seveda ne najde. Izkaže se za pravega prijatelja in ji posodi Pujsi. Zdaj pa Pip ne more zaspati. Pogreša Pujsi. Skrivaj jo hoče izmakniti Poki, a jo pri tem zbudi. Prijatelja spoznata, da se bosta zazibala v sanje le, če bosta oba zaspala ob Pujsi.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.