Pip in Poka: Gromozanska neznanka (S01E09)

Pip in Poka: Gromozanska neznanka, celotna risanka za otroke v slovenščini. Slovenska risanka o zajčku Pipu in veverici Poki, ki hodita v vrtec in se igrata. Originalni naslov živalske risanke za otroke stare med 2 in 8 let je Pip and Posy: Big Bad Kriumska.

Pip naredi zmaja in se z njim igra v parku. Poko zamika, da bi ga tudi ona preizkusila. Ko se gre Pip odžejat, se Poki zmaj zatakne v drevesni krošnji. Pipu skuša prikriti resnico in mu natveze zgodbico o gromozanski neznanki, ki naj bi ukradla zmaja. Pip, Poka, Jasmina in Zak se zapodijo po parku, da bi našli neznanko in zmaja. Seveda ju ni nikjer, Pip je vse bolj potrt in Poka sprevidi, da mora priznati resnico. Pip je jezen na Poko, pa tudi srečen, da zmaj ni izgubljen. Jasmina pomaga sklatiti zmaja, Pip pa nauči Poko, kako zmaja dvigne proti nebu.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.