Pip in Poka: Darilo (S01E01)

Pip in Poka: Darilo, celotna risanka za otroke sinhronizirana v slovenščino (originalni naslov risanke je Pip and Posy: The Present)

Poka najde super igračo za Pipa, pingvina gusarja! Podari mu ga. A kaj, ko Pip takega že ima. Ker noče, da bi bila Poka žalostna, si na vse kriplje prizadeva enega skriti pred njo. Pred Poko pa se ne da ničesar skriti. Po mnogih peripetijah se srečata vsak z enim pingvinom v rokah. Skrivnost je razkrita. A Poka ni žalostna, navdušena je, da se lahko igrata vsak s svojim pingvinom.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.