Pip in Poka: Prijateljstvo v peskovniku (S01E04)

Pip in Poka: Prijateljstvo v peskovniku, slovenska sinhronizirana risanka (originalni naslov animirane serije za otroke je Pip and Posy: Sandpit Friends).

Pip in Poka prideta k peskovniku s polno torbo igrač. Pip pripravi Poki presenečenje: lov na zaklad. Poka začne navdušeno kopati po mivki, a kar naenkrat steče lulat. Prikaže se Zak z najboljšim bagrom na svetu. S Pipom se prepustita norčijam, in preden se vrne Poka, so izkopani že vsi zakladi, ki jih je Pip skril za Poko. Ta užaljena skrije Zakov bager. Pipu je žal, pobotajo se in skupaj postavijo najmogočnejši peščeni grad na svetu.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.