Pip in Poka: Slikanje račk (S01E08)

Pip in Poka: Slikanje račk, celotna slovenska sinhronizirana risanka za otroke o zajčku Pipu in veverici Poki, ki hodita v vrtec in se igrata. Originalni naslov prijazne risanke za otroke stare med 2 in 8 let je Pip and Posy: The Duckling Picture.

V parku Pip slika račke, a dežne kaplje razmočijo sliko, zato s Poko smukneta k njej domov. Pipovi načrti se izjalovijo, zato Poka predlaga, da skupaj naslikata ogromno sliko. Odličen domislek! Prešerno se zabavata, dokler se jima ne pomešajo vse barve in je Pipova rumena račka nenadoma zelena. Pip kuha mulo in noče več slikati. Poka srkne požirek mleka in piha mehurčke. To zvabi nasmešek na Pipov obraz. Skupaj pihata mehurčke in že sta dva bradata možica, ki naslikata sliko, polno smešnih raznobarvnih račk

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.