Pip in Poka: Čofotavčka (S01E06)

Pip in Poka: Čofotavčka. celotna sinhronizirana risanka v slovenščini. Originalni naslov risanke za otroke o zajčku Pipu in veverici Poki je Pip and Posy: Puddle Twins.

Pip in Poka zmeraj obujeta rumene škorenjce, kadar čofotata po blatnih lužah. Tako sta videti kot dvojčka. Tokrat Pip opazi, da Poka nosi plave škorenjce, ker so ji rumeni premajhni. Vseeno jo prepriča, da se preobuje v rumene, saj sta vendar »dvojčka za vedno«. Ko v parku čofotata po lužah, Poko škorenjci preveč tiščijo in jih mora sezuti. Pip zdaj poskuša čofotati sam, pa ni več zabavno. Skrivaj steče domov in preseneti Poko s plavimi škorenjci. Pa sta spet lahko razposajena čofotavčka.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.