Pip in Poka: Čim prej ozdravi, Pip (S01E02)

Pip in Poka – Čim prej ozdravi, Pip; slovenska sinhronizirana risanka (originalni naslov risanke je Pip and Posy: Feel Better Pip)

Pip ima nahod in s Pujsi bi rad preživel miren dan na kavču. Nič ga ne mika, da bi šel na igrišče. Poka se odloči, da bo igrala zdravnico in ga ozdravila. Izmeri mu temperaturo, pripoveduje pravljico, pripravi prigrizek. Pipu se zdi preveč vsiljiva in jo okrega. Užaljena Poka gre domov. Domisli se, kako bo Pipa razveselila. Pred vrati mu pusti darilni zavojček. Pip je ganjen, a nekaj manjka … Poka! Kako prijetno udoben je Pipov kavč.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.