Pip in Poka: Pikapolonica (S01E07)

Pip in Poka: Pikapolonica, cela slovenska sinhronizirana risanka za otroke o zajčku Pipu in veverici Poki, ki hodita v vrtec in se igrate. Originalni naslov živalske risanke za otroke stare med 2 in 8 let je Pip and Posy: Spotty Dotty)

Pip in Poka se v parku igrata skrivalnice. Poka najde pikapolonico in jo poimenuje Pikapokica. Pip bi se še rad igral, a Poka ujame Pikapokico v stekleničko in jo vzame s seboj na igrišče, da se bo raje igrala z njo. Pip in Jasmina zaman prepričujeta Poko, naj spusti pikapolonico na prostost. Ko Poka prosi Pipa, naj popazi nanjo, jo ta le za hip spusti iz stekleničke in Pikapokica odleti. Poka se razjezi in s Pipom jo iščeta po vsem parku. Jasmina pokaže Poki grm, posut s pikapolonicami. Tudi Pikapokica je med njimi. Poka spozna, da je pikapolonica srečna le med svojimi. Pipu in Jasmini prizna, da sta imela prav.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.