Pip in Poka: Reševanje črvov (S01E05)

Pip in Poka: Reševanje črvov, cela slovenska sinhronizirana risanka (originalni naslov risanke je Pip and Posy: Save the Worms)

V parku dežuje. Pip in Poka srečata Jasmino, ki pobira črve. Kaj takega! Črvi so sluzasti in ogabni. Jasmina pojasni, da jih rešuje, in ju prosi, naj ji pomagata. Obotavljata se, ko pa se Poka enega dotakne, spozna, da jo le žgečka. Rada bi opogumila še Pipa, a on do črvov čuti odpor. Poka ga vztrajno prepričuje, naj kakšnega pobere, a Pip jo besno zavrne. Poka spozna, da je pretiravala. Ko pa se po blatnih lužah s kolesom kot blisk pripodi Zak, črvom preti nevarnost, da jih bo pomendral. Pip zaman zbira pogum, dokler ga Poka končno le ne prepriča, da so črvi kot žgečkljivi špageti. In v zadnjem hipu res enega reši!

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.