Winx Club: Skrivnost Izgubljenega Kraljestva [CELOTEN FILM]

Winx Club: Skrivnost Izgubljenega Kraljestva, celoten risani film sinhroniziran v slovenščino. Oglejte si Vinksice!

Stella, Aisha, Flora, Musa in Tecna na šoli Alfea uspešno opravijo maturo in postanejo pravljične varuhinje svojih domačih planetov. Ker so čarovnice uničile Bloomin domači planet, mora maturo spremljati na daljavo. Daphne, Bloomova sestra, ji pove, da še vedno obstaja upanje, da bi rešili njune starše. Winxice skupaj odpotujejo v Domino, da najdejo meč kralja Oritela in oživijo Bloomove rojstne starše in rešijo celoten planet. To ni majhen podvig, še posebej, ker jim nalogo otežuje zlobna čarovnica s svojimi triki.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.