Alvin in Veverički 3 (2011) – družinska komedija 84 minut

Alvin in Veverički 3 (2011), je družinska animirani film, komedija je sinhronizirana v slovenščino. Komedija za otroke v dolžini 84 minut ima originalni naslov filma: Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked.

Alvin in Veverički 3 je družinska komedija. Veveriček Alvin se z bratoma in prijateljicami veveričkami ter človeškim prijateljem Davom odpravijo na križarjenje. Med potovanjem na ladji se po nesreči izgubijo in na koncu ostanejo v tropskem raju. Kmalu se izkaže, da njihov novi dom ni tako zapuščen, kot se zdi.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.