Ninja Želve: Mutantska ujma (2023 – 99 min)

Ninja želve: Mutantska kri, slovenska sinhronizacija. Risana akcijska pustolovščina s komičnim pridihom. Celotni brezplačni animirani film v dolžini 99 minut o priljubljenih želvakih. Originalni naslov je Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2023).

Nove dogodivščine izbrane druščine – štirih najstnikov, ninja želv Raphaela, Leonarda, Michelangela in Donatella. Po letih skrivanja pred človeškim svetom so se najstniške ninja želve odločili, da z junaškimi dejanji znova pomagajo v mestu New York. Ponovno želijo živeti kot povsem normalni najstniki. Njihova nova prijateljica April O’Neil jim pomaga premagati skrivnostno zločinsko združbo, vendar jim položaj hitro zraste čez glavo, ko se nanje spusti vojska mutantov.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.