Hrabri Avtek Plodi (2013) sinhronizirano v Slovenščino

Hrabri Avtek Plodi (2013) sinhronizirano v slovenščino. Celotni animirani film v dolžini 70 minut, si lahko ogledate zastonj, brez registracije in nalaganja, takoj, direktno na spletu.

V drugem animiranem filmu o policijskem avtomobilu Plodiju, Hrabri in neustrašni avtek Plodi naleti na okoljske kriminalce, ki grozijo redkim živalim, ko se sreča s prestolonaslednico. Tam je, da odpre narodni park z veličastnimi redkimi vrstami orlov. Na tem območju je v tem času izginilo več prostoživečih živali. Avto Plodi varuje gnezdo in čuva orlova jajca in počakati, da pride mati orla, medtem ko on preiskuje izginotje.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.