Winx Club: Čarobna Avantura [CELOTEN FILM]

Winx Club: Čarobna Avantura, celoten risani film sinhroniziran v slovenščino. Oglejte si Vinksice!

Bloom se ponovno združi s svojima rojstnima staršema, Oritel in Marion, odkrije, kako je živeti kot princesa Domina. Bloom je vesela, da je s svojimi starši, ki prirejano princeskin ples. Veličastni ples se Bloom udeleži s Sky. Toda Bloomina sreča je kratkotrajna, ko lastni oče Skyju prepove, da bi jo spremljal. Medtem pa zlobne čarovnice prednikov, ki so nekoč uničile Domino, združijo moči s Trix – Icy, Darcy in Stormy -, da izbrišejo vso pozitivno magijo iz čarobne dimenzije. Da bi odpravili posledice uničujoče vladavine teme čarovnic, morajo Winx in specialisti odpotovati v zakleto mesto Avram in se soočiti s Trix in čarovnicami prednikov. Le s premaganjem čarovnic lahko Winx povrnejo pozitivno magijo v celotni dimenziji in si povrnejo lastne moči.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.