Spuži Kvadratnik 3 (2020), cela risanka v slovenščini

Spuži Kvadratnik 3 (2020), celotni animirani film v slovenščini. Brezplačna risanka v dolžini 95 minut ima originalni naslov The SpongeBob Movie: Sponge on the Run.

Spuži Kvadratnik ni čisto navadna spužva. V tretjem delu risanega filma polž Muri, priljubljeni ljubljenček Spužija Kvadratnika, izgine. Spuži Kvadratnik in njegov najboljši prijatelj Patrik Zvezda odpravita na epsko pustolovščino v mesto Atlantic City. Poizkati morata izgubljenega polža in ga pripeljati varno domov. Med reševalno misijo pa doživita veliko zanimivih dogodivščin. Na poti je tudi nekaj nevarnosti. Spuži Kvadratnik in Patrik Zvezda dokažeta, da ni nič močnejšega od pravega prijateljstva.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.