Purana na begu (2013) risana komedija v slovenščini

Purana na begu, celotni animirani film v slovenščini, 2013, je risana komedija v dolžini 88 minut. Najboljši puranji film vseh časov ima originalni naslov Free Birds (2013).

Na kmetiji je doma veliko puranov. Zelo radi jedo koruzo in živijo mirno in zadovoljno življenje. Zelo radi imajo Kmeta, za katerega so prepričani, da jih bo popeljal v “Puranja nebesa”. Najbolj priljubljeno opravilo puranov je pasa na soncu in čas hranjenja. Na kmetiji je tudi pametni in radovedni puran Reggi. Reggi ne mara Kmeta, ne želi biti debeli puran. Ostali purani ga ne marajo in ga odženejo iz jate.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.