Najbolj gledane slovenske risanke v letu 2023

Za konec leta me je zanimalo, katere slovenske risanke in animirani filmi na spletni strani risanke.net so bile najbolj gledane v letu 2023.

Najprej sem si pogledal, kako priljubljene so bile serije otroških risank in sem izbral največkrat gledano epizodo posamezne risane serije. Na seznam sem vključil 7 najbolj priljubljenih epizod risank. Animirane filme, v tej kategoriji so vse risanke v slovenščini daljše od 20 minut, sem pogledal posebaj. Tri najbolj gledane risane filme sem dodal na seznam.

Morda boste presenečeni, vendar ne risanka, ne animirani film ni najbolj gledan otroški video na strani risanke.net, če želite izvedeti, kateri je bil najbolj gledan mladinski video v letu 2023, preberite ta članek do konca.Seznam najbolj priljubljenih risank sinhroniziranih v slovenščino izgleda nekako takole:

Najboljše epizode slosinh risank v letu 2023

Na spletni strani Risanke.net je 17 različni serij slovenskih sinhroniziranih risank, izbranih je 7 najboljših serij. Najbolj gledane epizode posamezne risanke so sledeče:

1. Prihaja Nodi: Siv dan v mestu igrač

Nodi je mali škrat, ki je večkrat majce navihan. Živi v Meželi igrač, kjer ima veliko prijateljev. Po mestu se vozi v malem avtu.

Prihaja Nodi: Siv dan v mestu igrač
Prihaja Nodi: Siv dan v mestu igrač

Najbolj gledana epizoda je bila Prihaja Nodi: Siv dan v mestu igrač, ki je kompilacija 6. risank iz serije Prihaja Nodi. Oglejte si Celotni seznam risank Prihaja Nodi.

2. PUJSA PEPA: Mrzel zimski dan

Pepa je radovedna in navihana pujsa. Pujsa Pepa ima bratca Jureta, mami Pujs in očija Pujs. Družina Pujs živi v hišici na gričku. Pujsi pepi se v risankah vedno dogajajo zanimive stvari.

Pujsa Pepa: Mrzel zimski dan, risanka v slovenščini
Pujsa Pepa: Mrzel zimski dan, risanka v slovenščini

Risanka PUJSA PEPA: Mrzel zimski dan je najbolj gledana epizoda risank o Pujsi Pepi. V tej risanki se družina Pujs odprevi v park, kjub temu da je zelo mrzlo. Vse luže so zmrznile in zapadel je sneg. Pujsa pepa in bratec Jure se zato izmislita nove igre.

Vse risanke Pujse Pepe v slovenščini.

3. Tačke na patrulji: Kužki na ledu / Kužki in snežna pošast

Desetletni Riki vodi skupino šestih pogumnih kužkov Tačke na patrulji. Živijo v Zalivu Pustolovščin, kjer ljudem vedno pomagajo.

Tačke na patrulji: Kužki na ledu / Kužki in snežna pošast
Tačke na patrulji: Kužki na ledu / Kužki in snežna pošast

Dvojna risanka v slovenščini Tačke na patrulji: Kužki na ledu / Kužki in snežna pošast je bila največkrat obiskana stran iz zbirke risank Takče na patrulji.

4. Gasilec Samo: Helikopterski junak

Gasilec Samo vedno reši dan v podeželski vasi Petelinja vas. Pogumni gasilec in njegovi prijatelji vedno rešijo vse tržave.

Gasilec Samo: Helikopterski junak, risanka v slovenščini
Gasilec Samo: Helikopterski junak, risanka v slovenščini

Največkrat ogledana risanka o junaku Gasilcu po imenu Samo je bila kompilazija 5. risank Gasilec Samo: Helikopterski junak, kjer Gasilec Samo priskoči na pomoč ob različnih nezgoda. Vse risanke si o Gasilcu Samu v slovenščini si lahko ogledate na tej povezavi.

5. Franček in prijatelji: Gasilske palačinke

Želvak Franček ima veliko prijateljev s katerimi v zeleni živalski vasici živi normalno otroštvo, polno zabavnih iger in razburljivih dogodivščin.

Franček in prijatelji: Gasilske palačinke, risanka
Franček in prijatelji: Gasilske palačinke, risanka

V celotni slovenski risanki Franček in prijatelji: Gasilske palačinke Franček pomaga prijatelju Medvedu in njegovemu očetu na poti v Gasilski dom. Seznam vseh sinhroniziranih risank o gasilcu Frančku in ostalih dogodivščinah Frančka in prijateljev.

6. Kuhar Štef: Lizina bučka velikanka

Štef je kuhar za otroke, ki ima restavracijo. Kuhar Štef ima tudi hčerko Lizo, ki mu vedno rada pomaga.

Kuhar Štef: Lizina bučka velikanka, slovenska sinhronizirana risanka
Kuhar Štef: Lizina bučka velikanka, slovenska sinhronizirana risanka

Najbolj gledana slovenska epizoda o kuharju Štefu v letu 2023 je bila Kuhar Štef: Lizina bučka velikanka. Morda to ni naključje, saj je bila risanka posodobljena na strani za noč čarovnic. V tej epizodi se Štefova hči Liza pripravlja na tekmovanje za največjo bučo v mestu.

Tukajve je še seznam vseh 38 epizod o Kuharju Štefu sinhroniziranih v slovenščino.

7. Maša in Medved: Lepotni salon

Maša je zelo radovedna in precej navihana majhna punčka. Medved je že majce starejši upokojeni cirkuški medved. Skupaj sta precej smešen dvojec.

Maša in Medved: Lepotni salon, slovenska sinhronizirana risanka
Maša in Medved: Lepotni salon, slovenska sinhronizirana risanka

Najbilj gledana risanka komedije za otroke Maša in medved je bila Lepotni salon. V tej risanki Medved za Mašo odpre lepotni salon. Maša pa skrbi za lepotne dodatke živali, ki živijo v gozdu. V Mašinem slogu, seveda.

Vse risanke o Maši in Medvedu na risanke.net v slovenskem jeziku.

Najbolj gledani slovenski sinhronizirani risani filmi v letu 2023

Največji problem v kategoriji Animirani filmi je bila kvaliteta filmov in viri, iz katerih se filmi na strani risanke.net prikazujejo. Veliko povezav je bilo prekinjenih ali pa ogled ni bil več mogoč, zato je bilo veliko povezav odstranljenih.

V kolikor imate povezave na slovenske risanke ali risane filme sinhronizirane v slovenščino, prosim pustite komentar spodaj. Ravno tako lahko predlagate, katere videje naj poiščem na spletu in jih dodam na stran.

V tej kategoriji se nahajajo vsi animirani filmi (risanke v slovenščini daljše od 20 minut, ki niso kompilacije različnih epizod). Najbolj gledani slovenski animirani filmi v letu 2023 so bili:

1. Bi se gnetli na tej metli?

Slovenska sinhronizirana risanka: Bi se gnetli na tej metli?
Slovenska sinhronizirana risanka: Bi se gnetli na tej metli?

Risani film Bi se gnetli na tej metli? je animirana zgodba o prijazni čarovnici. Na svojo metlo povabi druščino različnih živali. Živalski prijatelji ji pomagajo najti stvari, ki jih izgublja med letom z metlo.

2. Ledena Doba: Mamutski Božič

Ledena Doba - Mamutski Božič, 25 minut, 2011 je slovenska risanka
Ledena Doba – Mamutski Božič, 25 minut, 2011 je slovenska risanka

Slovenska sinhronizirana risanka Ledena Doba – Mamutski Božič je 25 minutna božična zgodba o pustovoščini prikupnega Sida. Sid med okraševanjem unili okrasek in bo verjetno letos na Božičkovem seznamu porednih. Sid se z druščino odpravi na obisk Božičku, da se mu opraviči.

3. Snežna kraljica 3: Ogenj in led

Snežna kraljica 3: Ogenj in led
Snežna kraljica 3: Ogenj in led

Slovenski sinhronizirani film Snežna kraljica 3: Ogenj in led je risanka o pogumni kraljični Gerdi in njenega brata Kaija. Vedno se bojujeta za pravičnost in dobro na svetu. Po zmagi nad zlobno Snežno kraljico sta svet rešila ledenega okova.

Najbolj gledani slovenski video v letu 2023

Pred pribljižno letom dni sem dodal slovensko mladinsko triologijo o Kekcu na stran risanke.net. Kar je bilo sprva namebjeno kot zaznamek za arhiv je na koncu bil najbolj ogledan prispevek na spletni strani.

Kekec (1951) – celoten originalni film

Kekec (1951)
Kekec (1951)

Slovenski mladinski igrani film Kekec je bil najbolj obiskani video na spletni strani Slovenske risanke . net. Zgodbo po literarni predlogi Josipa Vandota je verjetno dobro poznana vsem. Deček po imenu Kekec je pastirček, ki živi v idilični vasici. V prvem delu lagendarne slovenske triologije ukane zlobnega Bedanca.

Naj ponovno naprosim za komentarje spodaj, da prispevate povezave na slovenske risanke in filme, ki jih najdete na internetu, Ravno tako so dobrodošle vse želje in predlogi za risanke, ki bi jih želeli videti na spletni strani.

Veliko vsega najboljšega in obilo risank v letu 2024. Srečno.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.