Gasilec Samo: Helikopterski junak

Gasilec samo priskoči na pomoč, kajti v Petelinji vasi vsi želijo povzročati probleme. Nejc Pirc in Jaka se ukvarjata z modelom letala, Elvis se pripravlja na to, da bo naslednja pevska senzacija. Egon in Tomaž pa se merita v pripravi mesa na žaru. Kdo bo pripravil najboljšo jed?

V filmu Gasilec samo, Helikopterski junak so naslednje risanke:

  • Močvirje in divje zveri
  • Klobase in kozice
  • Odpojmo v noč
  • Letalo
  • Dan odprtih vrat

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.