Ledena Doba: Mamutski Božič (25 min)

Ledena Doba – Mamutski Božič, 25 minut, 2011 je slovenska sinhronizirana risanka (originalni naslov risanega filma: Ice Age: A Mammoth Christmas)

Sid pomotoma uniči eno od Mannyjevih božičnih tradicij in bo verjetno letos na Božičkovem seznamu porednih. Da bi se za pomoto opravičil neposredno pri Božičku, se Sid odpravi na Severni tečaj s Crashom, Eddiejem in Peaches. V skrbeh za Peacheino varnost se Manny, Ellie in Diego odpravijo na Severni tečaj, da bi jo našli. Na žalost naša ekipa med tem po nesreči uniči Božičkovo delavnico. Zdaj je na naših najljubših likih iz ledene dobe, da izvedejo božični čudež tako, da stopijo skupaj, imajo vero in obnovijo vse, kar je bilo izgubljeno, da bi rešili božič.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.