Mimi in gorski zmaj, risanka v slovenščini, 24 minut

Mimi in gorski zmaj je animirana risanka v slovenščini v dolžini 24 minut. Zgodba o prijateljstvu, pogumu in pustolovščini, ki jo lahko delite z vso družino je narejana po predlogi Michaela Morpurga: Mimi and the Mountain Dragon.

Med vršaci živi strašni zmaj. V dolini pod visoko goro se ljudje trudijo, da bi pregnali gorskega zmaja. Nekega dne deklica Mimi najde zmajevega mladička. Malček je izgubljen in prestrašen. Kako je prišel sem? Kaj če ga pride iskat njegova mama? Mimi mora zbrati pogum, da bo pomagala malemu zmajčku najti pot domov.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.