Ledeno kraljestvo (2013) celotna risanka v slovenščini

Ledeno kraljestvo (2013) celotna risanka v slovenščini je originalni prvi del animiranega filma Frozen v dolžini 108 minut. V tej risanki se zgodba o princesah Anni in Elsi začne.

V prven delu Ledenega kraljestva se Anna, prihjatelj Kristoff in njegovim zvestim severnim jelenom Svenom odpravi iskat sestrico Elso. Elsa ima posebni dar, vse, česar de dotakne, se spremeni v led. S svojim dotikom je v večni led in sneg spremenila kraljestvo Arendelle. Anna na poti doživi veliko dogodivščin, sreča skrivnostne škrate, zelo zabavnega snežaka Olafa…

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.