Franček in zaklad želvjega jezera (1:16:38)

Franček in zaklad želvjega jezera (1:16:38), celotni slovensko sinhronoziran risani film o želvici Frančku

Med poletnimi počitnicami Frančkovo družino s svojim obiskom preseneti teta Lučka. Teta Lučka je raziskovalka, ki odkriva arheološke zaklade. Njen obisk spomni Frančkovo babico na škatlo s spominki, ki jo je zakopala v otroštvu. Ko babica nenadoma zboli, teta Lučka Frančku in njegovim prijateljem pomaga poiskati škatlo. Iskanje vodi prijatelje skozi vznemirljive podvige na čudovitih prizoriščih. Odrezava želvica Samanta, Lučkina krščenka, jim s svojim gospodovalnim vedenjem meša štrene. Franček mora uporabiti vse svoje diplomatske spretnosti, da pomiri strasti. Potem se lahko posvetijo iskanju škatle in njene vsebine …

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

1 Komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.