Čebelica Maja (2014) cel film v slovenščini (85 min)

Čebelica Maja (2014) je slovensko sinhronizirana animirana pustolovščina v dolžini 85 minut. Risanka o pogumni čebelici iz klasične zgodbe in knige Die Biene Maja ima originalni naslov Maya the Bee Movie (2014).

Maja je mala, zvita in predrzna čebelica. Leta po vsem svetu, kamorkoli se ji zazdi. Uporniška čebelica zelo nerada uboga in hoće imeti vznemirljivo življenje, polno svobode in zabave. Nekega dne se brezskrbno raziskovanje sveta konča, ko iz čebelnjaka nenadoma izgine matični mleček. Čebele za krajo obtožijo sršene, ki živijo na drugi strani travnika. Čebelico Majo druge čebele obtožijo, da je sršenom pomagala. Vsi mislijo, da je Maja izdajalka, razen njenega najboljšega prijatelja Vilija. Vili je dobrosrčna in simpatično nerodna čebela, nekateri bi dejali, da je trot. Maja in Vili se odločita, da bosta skupaj rešila kraljico in vrnila izgubljeni matični mleček. Na drznem popotovanje se jima pridruži svobodomiselna kobilica Flip in nešteto novih prijateljev.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.