Čarobna zima v Mumindolu, risani film

Čarobna zima v Mumindolu, finsko-poljski animirani film: Nežna zimska pravljica govori o Muminih v božičnem času. Otroški risani film je sinhroniziran v slovenščino.

Mumintrolova družina se na začetku zime pripravlja na dolgo zimsko spanje. Njihova prijateljica mala Mi se zbudi, saj jo zamika igra na snegu. Mimo prismuča naravoslovec Samuh in ji potrdi, da je spanje tik pred božičem popolnoma nesmiselno, saj božič obeta veliko praznovanje. Mala Mi ga prepriča, da zbudi vso Mumintrolovo družino, ki zagotovo ne ve, da se mora pripraviti na prihod božiča. Muminmama je prepričana, da je treba gosta po imenu Božič toplo sprejeti, na njegov prihod pa se je treba še temeljito pripraviti.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.