Barbie: Kamp zvezd (2015), v slovenščini

Barbie: Kamp zvezd (2015), celotni film v slovenščini, originalni naslov filma je Barbie in Rock ‘n Royals!

Življenje princese je pogosto zelo dolgočasno, polno protokolov in videzov. V primeru princese Courtney to ni izjema. Čeprav je Courtney princesa našega časa, je njeno življenje brez zabave in dolgočasno, zato se odloči pridružiti Kraljevskemu taboru.
V tem kampu si bo Courtney privoščila zaslužene počitnice, vendar ne ve, da jo čaka nepozabna avantura: Courney ima vse pripravljeno, a v naglici potovanja gre v napačen kamp, Rock Camp. Zamenjala je mesto z Eriko, rock zvezdo.

Obe dekleti, ki sta v taboru z ljudmi, ki so zelo drugačni od njih, se morata prilagoditi, se iz tega učiti in poskusiti najti nova prijateljstva. Ta situacija je zanje zelo težka, saj nista navajeni takšnega življenja. Naučiti se je treba veliko lekcij, tako princesa Coutney kot Erika, se morata potruditi…

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.