Maša in Medved: Nova metla S02E05

Maša in Medved: Nova metla, slovenska sinhronizirana risanka

Nekega jesenskega dne sta Maša in Zajec igrala hokej. Sredi igre Maša išče plošček, ki se je odbil in se izgubil v grmovju. Nenadoma Mašo udari metla. Kmalu se je Maša domislila, da bi namesto palice uporabila metlo. Poleg tega je metla zelo dobra ne samo za igranje hokeja.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.