Maša in Medved: Marmelada (S01E06)

Maša in Medved: Marmelada, cela risanka sinhronizirana v slovenski jezik

Medved se odloči nabrati jagode in pripraviti marmelado. Maši se zdi ta ideja dobesedno okusna! Maša namreč poje tako rekoč vse, kar ji pride pod roke. Nato se odloči igrati astronavtko in si na glavo natakne steklen kozarec za vlaganje. Medved poskuša izvleči Mašino glavo iz posode. Na koncu pa njegova šapa obtiči v istem kozarcu. Preostali dan poiskuša spraviti svojo šapo iz kozarca.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.