Maša in Medved: Pomlad prihaja (S01E07)

Maša in Medved: Pomlad prihaja, cela risanka v slovenščini

Medved se prebudi iz zimskega spanja na začetku pomladi. Med tekanjem po gozdu naleti na lepo medvedko. Hitro se zaljubi in s šopkom prelepih cvetlic steče nazaj, da bi jo povabil na zmenek. Seveda Maša pokvari vse njegove načrte. Medved naredi vse, da bi se znebil Maše. A Maša se vsakič znajde med obema medvedoma. Končno medvedka opazi Mašo in zahteva pojasnilo. Poskuša jo prepričati, a je postavljen pred izbiro – ali je dekle ali njegova nova prijateljica. Medved ne more …

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.