Maša in Medved: En, dva, tri, drevesce že gori (S01E03)

Maša in Medved: En, dva, tri, drevesce že gori, cela epizoda SLOSiNH risanke

Medved obožuje silvestrovanje, zbudi se samo zato, da bi praznoval Novo leto. Počisti svojo hišo, okrasi božično drevo in čaka na prihod Dedka Mraza. Toda namesto nje pride Maša in praznik se spremeni v katastrofo: drevo zgori, okraski se polomijo in Dedek Mraz doživi prometno nesrečo. Gozdni prebivalci lahko ostanejo brez daril. Toda Maša in Medved se trudita popraviti situacijo in Novo leto praznujeta kot še nikoli.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.