Super Krila: Trema na ledu (S01E13)

Super Krila: Trema na ledu, cela risanka sinhronizirana v slovenščino o različnih kulturah. Originalni naslov slovenske sinhronizirane risanke je Super Wings: Cold Feet. Risanka je v celoti in jo lahko gledate brezplačno, brez registracije, direktno na spletu.

Jan, radovedno in prikupno letalo, dostavlja pakete po vsem svetu. Letalo Jan spoznava različne kraje in običaje. Tokrat se odpravi v severno Ameriko. Drew v Kanadi prosi za drsalke, da bi lahko igral v hokejski ekipi. Ko pride na drsališče, je tako živčen, da ne more igrati. Nekdanji Mountie Grand Albert daje Drewu nasvete za dvig samozavesti, da lahko doseže veliki gol. Bodo Super Krila rešila težavo?

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.