Super Krila: Lovci na duhove (S01E20)

Super Krila: Lovci na duhove, cela risanka sinhronizirana v slovenščino za spoznavanje različnih kultur po svetu. Originalni naslov slovenske sinhronizirane risanke je Super Wings: Follow That Ghost. Risanka je v celoti in jo lahko gledate brezplačno, brez registracije, direktno na spletu.

Rdeče latalo Jan potuje po vsem svetu in spoznava različne kulture. Skupaj z letalskimi prijatelji pomaga reševati ljudi v težavah. Jan dostavlja pakete z darili v različne države sveta. V tokratni slovenski sinhronizirani risanki z darilom poleti v vzhodno Evropo, v Romunijo. Brigita iz Romunije gosti zabavo z duhovi in želi svetilko, ki ustvarja strašljive oblike duhov. Na enjrat zasliši grozljiv zvok in mu sledi. Njena mačka je obtičala na strehi in Jan jo rešuje, a se zaplete in obtiči v pajkovi mreži. Dizzy pride rešit Jana iz pajkove mreže in mačko

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.