Super Krila: Papirni rangerji (S01E16)

Super Krila: Papirni rangerji, cela risanka sinhronizirana v slovenščino o različnih kulturah. Originalni naslov slovenske sinhronizirane risanke je Super Wings: Paper Rangers. Risanka je v celoti in jo lahko gledate brezplačno, brez registracije, direktno na spletu.

Jan, radovedno in prikupno letalo, dostavlja pakete po vsem svetu. Letalo Jan spoznava različne kraje in običaje. Tokrat se odpravi na daljni vzhod v Azijo. Jan odnese paket s pisanimi papirji k Yuki na Japonsko. On in njegovi prijatelji izdelujejo kostume za igro “Paper Rangers”, vendar se ena prijateljica, Namiko, odseli. Donnie izdela ogromnega papirnatega robota, ki ga poda Namiko kot darilo za odhod. Bodo Super Krila rešila težavo?

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.