Poletje v školjki 2 (1988)

Poletje v školjki 2 (1988), slovenski mladinski igrani film v dolžini 90 minut.

Tomaž se preseli iz obmorskega mesteca Pirana v glavno mesto Ljubljano. Tam poišče svojo poletno prijateljico Mileno. S Tomažem se končno srečata v kleti. Milena predstavi Tomaža svojim Ljubljanskim prijateljem na bazenu. Tomaž se včlani v plesni klub in naredi avdicijo za break dance plesalca. V istem plesnem klubu je tudi Milene, ki je plesalka jazz baleta. V klubu pridobi še veliko novih prijateljev. V Plesnem klubu imajo probleme s prostorom. Želijo jih izseliti in v prostorih plesnega kluba namestiti razne arhive. Otroci se ne dajo in preko raznih prigod to preprečijo in s plesnim nastopom pred občinstvom obdržijo plesno dvorano. Seveda ob vsem tem poteka še zgodba o prijateljstvu med Tomažem in Mileno.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.