Luka in Lučka: Vse je samo igra (S01E02)

Mala Luka in Lučka: Vse je samo igra, slovenska sinhronizirna risanka za otroke. Originalni naslov pustolovske risanke za najmlajše, satre med 3 in 7 let v slovenščini je Original: Little Luke and Lucy: All in the Game, Season 1 Episode 2

Luka in Lučka bi se rada igrala videoigrice. Ne smeta igrati spletnih igric, ke je čas za spanje. V mislih odpravita v svet videoigric. To je zelo zanimiv domišljijski svet, ki ga raziskujeta. Igraje premagata številne ravni igre. Seveda pa igrica postaja vse težja.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.