Luka in Lučka: Iskanje zaklada S01E03

Luka in Lučka: Iskanje zaklada, slovenska sinhronizirana risanka (originalni naslov je Little Luke and Lucy: Treasure Hunt S1.E3).

Luka in Lučka sta zdolgočasena. Potem najdeta star kovanec. Toda ne veselita se dolgo, saj jima ga Bini ukrade. Luka v časopisu opazi novico, da so iz mestne starinarne ukradli zaklad. Na srečo pa Tom najde zemljevid zaklada.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.