Luka in Lučka: Gusarska ladja duhov

Mala Luka in Lučka – Gusarska ladja duhov, slovenska sinhronizirana risanka, posebna epizoda, 1. del (originalni naslov risanke je Little Luke and Lucy – The Pirate Ghost Ship)

Lučka in Luka se igrata. Ker sta delala torto presenečenja iz prsti za Tobija, za njima ostane razdejanje. Katja ni navdušena. Nažene ju ven in začne čistiti. Otroka se ji še vedno motata pod nogami, zato ju pošlje pred televizijo. Katja in Luka si ogledata gusarski film.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.