Gasilec Samo: Pomoč je tukaj, zbirka 5 risank

Gasilec Samo: Pomoč je tukaj, zbirka 5 risank sinhroniziranih v slovenščino za otroke. Najbolj priljubljeni gasilec Samo bo znova reševal vse mogoče težave v Petelinji vasi.

Pomoč je tukaj z gasilcem Samom v zbirki pogumnih reševanj. Nejca obišče bratranec Derek, ki ga morajo reševati iz prepada v Petelinji vasi. Medtem Samo uporabi veščine spuščanja po vrvi, da Nejca reši iz vodnjaka, Elvis pa ima težave s čokoladno torto. Samo skupaj z Ido tekmuje v trinožni dirki, posledice so zelo zabavne.

EPIZODE:

  • Ekstremni dan v Petelinji vasi
  • Nejčev strašljivi duh
  • Pionirji Petelinje vasi
  • Dve nalogi
  • Tek na treh nogah
Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.