Winx Club: Skrivnost profesorja Avalona (S02E09)

Winx Club: Skrivnost profesorja Avalona, slovenska sinhronizirana risanka za punce o dobrih on hudobnih vilah, ki hodijo v čisto običajno šolo čarovnij. Originalni naslov animirane epizode je Winx Club:Professor Avalon’s Secret.

V šolo za vile Alfea je prišel nov profesor in v šoli je zelo razburljivo in napeto. Profesor Avalon je visok, čeden in lahko leti z lesketajočimi se angelskimi krili. Celo Bloom ne more umakniti pogleda z njega, na Skyjevo veliko razočaranje. Toda ali je ta novi profesor vse, kar se zdi, ali je nekaj narobe.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.