Veličastnih 6 (2014), celotni film v slovenščini

Veličastnih 6 (2014), celotni celovečerna risanka v slovenščini. Animirani film je akcijska komedija v dolžini 105 minut. Originalni naslov je Big Hero 6.

Zgodba je postavljena v prihodnost na Japonsko v mestu, ki je mešanica San Francisca in Tokia. 13-letni genij Hiro zgradi robota, ki bi naj nadomestil oz. vsaj malo olajšal izgubo njegovega umorjenega brata. Prav tako pa se z druščino mladih maščevalcev odloči poiskati odgovornega za bratovo smrt.

Našel sem novo povezavo na risanko in jo dadal zgoraj. Stari film NI PRIMEREN za gledanje, ker ima preveč motečih reklam in sem ga umaknil. Teoretično se film predvaja na originalni strani, ko umaknete vse nadležne reklame: Veličastnih 6 (2014), celotni film v slovenščini

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.