Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov (2016) *

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov
Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov

Celotni slovenski animirani film Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov (2016) govori o avanturah domačih živali, ko lastnikov ni doma.

Max je razvajen terier, ki uživa v udobnem življenju v newyorški zgradbi, dokler njegov lastnik ne posvoji Dukea, velikanskega in neukrotljivega psa. Med sprehodom zunaj naletijo na skupino divjih uličnih mačk in se pripeljejo v tovornjak, ki je namenjen za funt. Na srečo prileti uporniški zajček po imenu Snowball, da reši pasji duo iz ujetništva. V zameno Snowball zahteva, da se Max in Duke pridružita njegovi tolpi zapuščenih hišnih ljubljenčkov na misiji proti ljudem, ki so jima naredili narobe.

Film NI PRIMEREN za gledanje, ker ima preveč motečih reklam in sem ga umaknil. Teoretično se film lahko predvaja na originalni strani, ko umaknete vse nadležne reklame: Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov (2016)

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.