Reaktivčki: Severni tečaj (22 min)

Reaktivčki: Severni tečaj, brezplačna cela animirana risanka v slovenščini za mlade o božiču. Posebna dvojna epizoda risanke Rekreativčki traja 22 minut.

Reaktivčki na božični večer obiščejo severni tečaj. Toda tam na žalost ugotovijo, da je Velemojster Zafrk ukradel Božičkove sani. Bo Božiček lahko pravočasno dostavil darila? Bo Zafrk poreden ali prijazen? Bo Reaktivčkom uspelo rešiti božič?

Reaktivčki Zuli, Kian, Lars in Foz obiskujejo Akademijo, kjer se učijo in raziskujejo pod budnim očesom mentorja, plešočega samoroga Vodiroga. Potujejo po vsem svetu, spoznavajo znamenitosti in rešujejo težave, ki jih povzroča njihov večni nasprotnik Velemojster Zafrk.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.