PUJSA PEPA: Podstrešje babi in dedija Pujsa S02E42

Pujsa Pepa – Podstrešje Babi in Dedija Pujsa, slovenska sinhronizirana risanka (originalni naslov risanke Peppa Pig – Granny and Grandpa’s Attic)

Pepa in Jure pomagata babici in dedku pujsu pospraviti njuno podstrešje, vendar se težko odločita, kaj bosta zavrgla, saj želita babica in dedek vse obdržati. Med neredom Peppa najde star gramofon in nekaj smešnih starih plošč. Gramofon še vedno deluje in kmalu vsi plešejo.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.