Pujsa Pepa: V telovadnici (S03E45)

Pujsa Pepa V telovadnici, sinhronizirana risanka v slovenščini za otroke. Originalni naslov celotne epizode slovenske sinhronizirane risanke je Peppa Pig: Gym Class

Gospa Gazela otroke odpelje na tečaj telovadbe v telovadnico dedka Zajca. Otroci se tam učijo telovaditi. Sprva je telovadba zelo težka. Dedek Zajec jih spodbuja s propovedovanjem, kako je raziskoval džunglo, ko je bil mlad. Otrokom je tako pomagal premagati strahove.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.