Pujsa Pepa: Novi čevlji – S01E19

Mamica pujsa kupi Pepi par svetlečih rdečih čevljev. Pujsa Pepa ima tako rada svoje nove čevlje, da jih nikoli ne želi sezuti – tudi za kopanje! Ponoči močno dežuje in vrt postane zelo moker. Mami Pujs, očka Pujs in pujsek Jure si obujejo gumijaste škornje in se odpravijo iskat luže, v katerih bodo poskakovali. Pepa bi se jim rada pridružila, a še vedno nosi svoje nove, sijoče čevlje.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.