Pujsa Pepa: Dedi Pujs na igrišču (S03E22)

Pujsa Pepa: Dedi Pujs na igrišču, cela slovenska sinhronizirana risanka (originalni naslov risanke je Peppa Pig: Grandpa at the Playground)

Dedi Pujs odpelje Pujso Pepo in bratca Jureta na igrišče. Pepa in Jure prideta do tobogana prva, pri čemer Pepa pravi, da se na toboganu vsi otroci izmenjujejo po vrsti. Vpraša dedeka, ali se je tudi on v otroških letih igral na gugalnicah in toboganih? Dedek Pujs odgovori, da se je zelo rad igral, a tobogan pa mu je bil najljubši. Zdi se, da dedi Pujs ne razume več pravil igrišča, razumejo pa jih otroci.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.