Pujsa Pepa: Čas za spanje S02E14

Peppa Pig: Bedtime

Skoraj je čas za spanje. Pujsa Pepa in Jure se igrata zunaj, potem pa morata iti v kopalnico in se okopati. Nato si umijeta zobe in gresta v posteljo, da jima očka Pujs prebere zgodbo. Pepa in Jure hmalu trdno zaspita. Mamica pujs in očka pujs se končno usedeta na kavč in gledata televizijo, a dan je bil dolg in tudi onadva sta zelo zaspana.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.