Mulčki: Lije kot iz škafa S01E11b

Mulčki – Lije kot iz škafa, risanka sinhronizirana v slovenščino (“It’s Raining! It’s Pouring!” is episode 11b of the French-Italian animated TV series Peanuts)

Kadar dežuje, je dober dan za tečnobo, pravi Lucy. Tudi Peppermint Patty dež ne moti – pravzaprav ji celo koristi pri referatu o deževnem gozdu. Tudi pri igranju nogometa dežja sploh ne opazi.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.