Mulčki: Ta zagonetna ljubezen (S01E03b)

Mulčki: Ta zagonetna ljubezen, cela risanka v slovenščini. Originalni naslov slovenske risanke je Peanuts: The Mysteries of Love.

Peppermint Patty ne razume ljubezni in želi, da ji to razloži Charlie Brown. Lucy Schroederju vztraja, da rože pomenijo pravo ljubezen. Lucy poskuša Charlieju Brownu pomagati razumeti enačbo ljubezni. Lucy želi vedeti, ali jo bo Schroeder ljubil, ko bo stara in zadrta. Lucy si zamisli zakonsko življenje s Schroederjem.

Vsi bi radi razumeli zagonetno ljubezen: Charlie Brown, Peppermint Patty, Lucy in Schroeder. A zdi se, da jim ne uspe najbolje.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.