Lini in Lazi, risani film v slovenščini (26 minut)

Lini in Lazi je sinhroniziran slovenski risani film v slovenščini o strpnosti v dolžini 26 minut

Lini in Lazi živijo na oddaljenem planetu v Glompastem gozdu. Tam živita tudi Meta in Bine, ki postaneta prava prijatelja. Njuni družini, rdeči Lini in modri Lazi, niso navdušeni nad tem, da se družita. »Z Linom nikoli ne smeš se igrat’!« vzklika babica Laz, medtem ko Metin dedek Lin pravi, da so Lazi »čudni stvori«.
Meta in Bine pobegneta z dedkovo rdečo raketo, zato morata babica in dedek premostiti razlike med seboj. Lini in Lazi iščoč Meto in Bineta potujejo po vesolju, pri tem pa se naučijo sobivati. Ko že usahne upanje, da bi ju našli, se družini odpravita na domači planet, kjer v Glompastem gozdu zagledajo pobegli par. A Line in Laze čaka še eno presenečenje. Bine in Meta jim predstavita otročička Lin-Laza, ki je vijoličast od glave do peta.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.