Kuhar Štef: Pujsek na begu (S01E02)

Kuhar Štef: Pujsek na begu, slovenska sinhronizirana risanka za otroke. Štef je prijazen kuhar za otroke. Celotna brezplačna epizoda o kuharju Štefu ima originalni naslov risanke: Shane the Chef – Pig On The Loose.

Zgodba govori o tem, da je zalenjava zdrava. Mario ne mara zelenjave, kuhar Štef pa bi ga rad prepričal, da je lahko tudi zelenjava dobra. Medtem, ko kuhar Štef pripravlja Mariu prav posebno solato, z Majčine kmetije pobegne pujs. Lovijo ga vsi otroci v mestu.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.